Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

Cyfrowe gazety, czasopisma, książki i audiobooki od Reporterzy.info

Reporterzy.info
cyfrowa prasa i książki

główne menu

Przetwory i marynaty - ebook

6,40 5,76 zł (zawiera 5 % VAT)

  • EPUB (znak wodny)
  • MOBI (znak wodny)

O-press 

22.07.2013

15.08.2011

polski

112

Artemis

978-83-7772-010-3

Opis:

Czasy, kiedy przygotowanie domowych przetworów było po prostu koniecznością dawno juą minęły. Dziś smażenie konfitur, przyrządzanie soków, wekowanie marynat to modne hobby, a jaka przyjemność smakowania domowych specjałów! Przygotowaniu przetworów domowych poświęcamy się szczególnie w lecie. Mogą to być owoce, warzywa, grzyby czy też inne płody leśne - wszystko w jakiś sposób można zakonserwować. Dzięki temu, w okresie zimowym wystarczy sięgnąć na półkę w spiżarce lub zejść do piwnicy, a nasza zachcianka zostanie zaspokojona. w ten sposób w zimowe dni nie jesteśmy skazani na brak warzyw i owoców...

Opinie o produkcie


Bądź pierwszą osobą, która doda opinię. Kliknij tutaj.
 
  100% gwarancji satysfakcji Możesz absolutnie bez żadnego ryzyka kupić wybrany produkt z naszej oferty. Chcemy przekonać Cię, że cyfrowe publikacje to przyszłość. Jesteśmy pewni, że ta forma publikacji przypadnie Ci do gustu, dlatego też dajemy 100% gwarancję. Dzięki temu możesz mieć pewność, że albo będziesz zadowolony z naszych produktów... albo zwrócimy Ci pieniądze.
Kup Przetwory i marynaty - ebook
Forma zakupuCena

Przetwory i marynaty - ebook

6,40 5,76 zł (zawiera 5 % VAT)
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Najchętniej kupowane

  1. 1.Węgry. W objęciach Dunaju
  2. 2.W gontynie, jesziwie i na Psim Rynku. Historyczny spacer po dawnym Kazimierzu
  3. 3.Tajlandia. Królestwo Buddy i street foodu
  4. 4.Kopenhaga. Przewdonik
  5. 5.Okinawa. Lekcje z japońskiej wyspy długowieczności
  6. 6.Francja. Radość życia
  7. 7.Smaran. Kolory Indii
  8. 8.Przewodnik po Polsce z filozofią w tle. Tom III: Górny Śląsk
  9. 9.Nieznane Tatry. Tom III
  10. 10.Mój apetyt na Włochy